هوش هیجانی بالا

اجتناب یکی از دلایل زیربنایی مشترک بین اختلالات روانشناسی است.

فرد مبتلا به فوبیا، از چیزی که می‌ترسد اجتناب میکند، فرد مبتلا به اضطراب اجتماعی از مقابله با جمع، در افسردگی فرد از فعالیت و حضور فعال در اجتماع گریزان است .

و طبعاً آنچه عصاره مشترک در همه درمان های روانشناسی است، مواجهه با آن چیزی است که از آن می هراسیم.
اجتناب از تجربه هیجانات و احساسات منفی و سخت نه تنها در مشکلات روانشناختی بلکه در همه ما کم و بیش به چشم می‌خورد.

و طبیعی است تلاش کنیم تا حد امکان از بروز غم، خشم، حسادت یا هر حس بدی دوری کنیم.

ولی گاهی این دوری و تلاش مصرانه برای خاموشی این احساسات نه تنها حال ما را بهتر نمی کند، بلکه بخاطر روی آوری با به رفتارهای ناکارآمد مثل خوردن، خرید یا هر چیز دیگری می کوشیم .

حداقل موقتاً حال بد را خاموش کنیم.

همین رفتارهای ناکارآمد که در اثر عدم پذیرش احساسات منفی و برای گریز از تجربه آنها به کار گرفته می شود، ذره ذره به عادت روزانه ما تبدیل می شوند .

و شادکامی و رضایت از زندگی ما را مخدوش می کنند. در این پادکست درخصوص پذیرش احساسات و نقش آنها در سلامت روان صحبت کردیم.

و امیدواریم آغاز گر مسیری برای احساس شادکامی واقعی باشد.

 

4/5 - (2 امتیاز)

آزمون های روانشناختی

آخرین مقالات سایت

چرا باور داشته باشیم ؟

پایش و سنجش آنلاین نتایج درمان

نوبت دهی آنلاین

آزمون های آنلاین روانشناختی معتبر

امکان مشاوره آنلاین از طریق وب

ارتباط با درمانگران عضو باور

نسخه دارویی آنلاین و یادآور پیامکی

آزمون مهارت های زندگی

مهارت های زندگی به مجموعه ای از توانایی های گفته می شود که زمینه سازگاری رفتار مثبت و مفید را فراهم می آورد و این توانایی، فرد را قادر می سازد که ضمن پذیرش مسئولیت های اجتماعی خود، بدون لطمه زدن به خود و دیگران بتواند به شکل مؤثری با خواست، انتظارات و مشکلات روزانه در روابط بین فردی روبرو گردد.

این آزمون ۱۰ مولفه ارتباطات انسانی، روابط بین فردی، مهارت تصمیم گیری، مدیریت و تنظیم هیجانات، مهارت در حل مسئله، مهارت کار گروهی، خودآگاهی، هدفمندی، تفکر خلاق و انتقادی را ارزیابی می کند.

چرا باور داشته باشیم ؟

پایش و سنجش آنلاین نتایج درمان

نوبت دهی آنلاین

آزمون های آنلاین روانشناختی معتبر

امکان مشاوره آنلاین از طریق وب

ارتباط با درمانگران عضو باور

نسخه دارویی آنلاین و یادآور پیامکی

راهنمای خودیاری اضطراب فراگیر

در اختلال اضطراب فراگیر (GAD)، فرد به طور مداوم و بیش از حد نگران مسائل مختلف روزمره از جمله سلامتی، امنیت مالی، روابط شخصی و سایر جنبه‌های زندگی خود می‌شود، حتی اگر تهدید واقعی وجود نداشته باشد. علائم این اختلال می‌تواند شامل تنش عضلانی، خستگی مداوم، اختلال در خواب، تحریک‌پذیری، و دشواری در تمرکز باشد.

خوشبختانه، اختلال اضطراب فراگیر (GAD) قابل درمان هستند. روان درمانی شناختی رفتاری (CBT) یک درمان موثر برای اختلال اضطراب فراگیر (GAD) است که می تواند در کنار درمان دارویی منجر به بهبود علایم اضطراب شود.

این بسته رشد، بر مبنای اصول روان درمانی شناختی رفتاری (CBT) جهت کمک به درمان اضطراب فراگیر برای عموم هم وطنان فارغ از موانع زمانی-مکانی تهیه شده است. در این مسیر شما استراتژی هایی را فرا خواهید گرفت که به شما در مدیریت افکار، هیجانات و رفتارهایتان در جهت بهبود اضطراب به شما کمک می کند.

سلامتی روان