از مهم‌ترین دلایلی که باعث مهاجرت ما می‌شود، ادامه تحصیل، اوضاع بد اجتماعی، اقتصادی یا مالی، طلاق و یا ازدواج با فردی که به آن علاقه داریم،  مشکلات اقلیمی مانند آلودگی آب‌وهوا و غیره است. اما قبل از مهاجرت باید بدانیم که ممکن است مشکلات روانی متعددی برای ما پیش بیایید که موجب نیاز ما به یک روانشناس ایرانی در کانادا می‌شود.

چرا ممکن است مشکلات روانی برای ما ایجاد شود که موجب نیاز ما به مشاوره با روانشناس ایرانی در تورنتو شود؟

چرا می‌گوییم حتماً نیاز به روانشناس ایرانی در کانادا هست و نمی‌توانیم از روان‌شناسان کانادایی استفاده کنیم؟

چگونه یک روانشناس ایرانی در کانادا و شهرهای مختلف آن مانند تورنتو، مونترال و ونکوور پیدا کنیم؟

ادامه این مقاله را دنبال کنید  تا پاسخ این سوال ها را بدست آورید.

روانشناس ایرانی در تورنتو

تورنتو با جمعیتی در حدود  3 میلیون نفر، پرتردد ترین و پرجمعیت ترین شهر کانادا شناخته می‌شود. این شهر که بزرگ‌ترین مرکز اقتصادی کاناد می‌باشد، در مرکز انتاریو قرار دارد. بیشترین جمعیت ایرانی در کانادا، متعلق به استان انتاریو در تورنتو است. افرادی که در این شهر بزرگ کانادا زندگی می‌کنند، نیاز بیشتری به روانشناس ایرانی در تورنتو دارند، زیرا در تورنتو افراد مهاجر بسیاری با فرهنگ‌ها، مذهب‌ها و عقاید متفاوتی زندگی می‌کنند، که عادت کردن به شرایط و تطابق یافتن با محیط اطراف را بسیار دشوار کرده است.

روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور
روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور

در چه موقعیتی نیاز به روانشناس ایرانی در تورنتو داریم

مهاجرت ممکن است مشکلات متعدد روانی را برای ما ایجاد کند که از جمله این مشکلات، مربوط می‌شود به یادگیری زبان آن کشور، دوری از خانواده و دوستان، تفاوت‌هایی که بین فرهنگ دو کشور وجود دارد، تفاوت پوشش و غذایی و آب و هوا، سختی در پیدا کردن شغل و طرز تفکر افراد نژادپرست، تبعیض و خیلی از موارد دیگر.

تمام این موارد می‌تواند، در آینده برای ما مشکل ساز شوند. در زمانی به مشاوره با یک روانشناس ایرانی در مونترال، تورنتو یا ونکوور کانادا احتیاج داریم که حس کنیم بیش از حد اضطراب، استرس و پرخاشگری داریم که در نهایت می‌تواند موجب افسردگی شود. افسردگی موجب کاهش عملکرد در زندگی و شغلی و غیره می‌شود.

ممکن است دچار کاهش اعتماد به نفس، یا فوبیاها و وسواس‌های عجیب غریب شویم که در تمامی این حالت‌ها، مشاوره با یک روانشناس ایرانی در مونترال، ونکوور یا تورنتو کانادا الزامی و واجب است.

اما بهتر نیست قبل از اینکه با این مشکلات رو به رو شویم، با یک روانشناس ایرانی درتورنتو مشورت کنیم؟

در هر صورتی برای اینکه با شرایط جدید محیطی فرهنگی آداب و رسوم و غیره تطابق پیدا کنیم، نیاز به مشاوره با روانشناس ایرانی در مونترال یا دیگر شهرهای کانادا داریم. بهتر است قبل از اینکه دچار مشکلات روانی بعد از مهاجرت شویم، اقدام به مشاوره با یک روانشناش ایرانی در ونکوورکنیم.

فواید مشاوره رفتن قبل از مهاجرت چیست؟

  • کمک به پیشگیری و اختلالات ناشی از مهاجرت 
  • کاهش بسیاری از دغدغه های ذهنی که می‌توانند روی سلامت جسم ما تاثیر منفی بگذارند .
  • رفع استرسی که بخاطر مهاجرت کردن بوجود میاد
  • کمک به تعدیل و استرسور مهاجرت
  • راحت تر با شرایط محیطی و فرهنگی وفق پیدا میکنیم
  • درگیر افسردگی بعد از مهاجرت نخواهیم شد
روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور
روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور

روانشناسی فردی در مهاجرت

زمانی که به صورت فردی و تنهایی مهاجرت می‌کنیم با مشکلات بسیار زیادی رو به رو هستیم.

مشاوره با روانشناس ایرانی در مونترال، باید به بصورت فردی صورت بگیرد و کمک به رفع و تعدیل مشکلات متعدد روانی و اعصابی شود که در نهایت، نتیجه آن افزایش کیفیت زندگی، شادابی و دستیابی به موفقیت‌های پی در پی است.

روانشناسی زوجین در مهاجرت

زمانی که ازدواج کرده ایم و تشکیل خانواده داده ایم، برای مهاجرت کردن ممکن است به مشکلاتی بخوریم که نیاز به مشاوره با روانشناس ایرانی در ونکوور پیدا کنیم. بعد از مهاجرت ممکن است زوجین، تحت تأثیر فرهنگ و رفتار و مواردی دیگر قرار گیرند و اختلافاتی بین آن‌ها به وجود بیاد. حتی ممکن است بعد از مهاجرت تصمیم به ازدواج با فردی که عقاید و فرهنگ آن با شما فرق دارد بگیرید. حالت‌های مختلفی در این مورد وجود دارد.

روانشناسی خانواده در مهاجرت

هیچ تفاوتی ندارد که شما تنهایی مهاجرت کرده باشید یا با خانواده، در هر صورت امکان وجود مشکلات خانوادگی در مهاجرت مانند ناراضایتی خانواده، عدم حمایت از طرف خانواده و یا تطابق پیدا نکردن بعضی اعضای خانواده با فرهنگ آن کشور و غیره وجود دارد، که در نهایت موجب نیاز فوری شما به روانشناس ایرانی در ونکوور کانادا یا دیگر شهرهای بزرگ آن مانند تورنتو می‌شود.

در این موقعیت، شما نیاز به یک روانشناس ایرانی در کانادا دارید که در زمینه مشاوره مشکلات خانوادگی، حرفه ای باشد و تمام مهارت لازم را داشته باشد.

روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور
روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور

روانشناسی کودک در مهاجرت

کودکان خیلی بهتر و سریع‌تر از بزرگسالان می‌توانند خود را با شرایط یک کشور تطابق دهند. این تفاوت میان بزرگسالان و کودکان می‌تواند موجب مشکلاتی میان خانواده و فرزندان شود، از جمله مشکلاتی که خانواده با آن درگیر هستند، تربیت فرزند است، تربیت فرزند به تنهایی کار سختی است، اما در یک کشور غریبه با فرهنگ متفاوتی که کودک، خیلی زودتر از والدینش با آن وفق پیدا کرده، بسیار سخت و پیچیده‌تر است.

در این مورد، نیاز فوری به یک روانشناس ایرانی در تورنتو، مونترال یا ونکوور کانادا داریم تا الگو و روش‌های تربیت فرزند را به خانواده آموزش دهد و با کودک در زمینه احساسات، ارتباط خانوادگی و رفتارهاش کار کند.

روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور
روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور

دلایلی که باید از روانشناس ایرانی در کانادا مشاوره بگیریم

در نهایت قرار است پاسخ سوال دوم را بدهیم.

یک از مهم‌ترین علت‌هایی که می‌گوییم نیاز به روانشناس ایرانی در تورنتو یا مونترال و ونکوور کانادا است، ویژگی‌های مثبت روانشناس می‌باشد که می‌توان اکثر آن را در یک مشاور باتجربه و حرفه ای ایرانی در کانادا پیدا کرد.

اما چه ویژگی‌های مثبتی در مشاوران ایرانی نسبت به کانادایی وجود دارد؟

  1. ارتباط با مشاوری که زبان مادری او با شما متفاوت است دشوار است، اینطور نیست؟ یکی از ویژگی‌های مثبت روانشناس ایرانی همین است  ارتباط با درمانگر یا مشاوری که همزبان نیست برای شما بسیار سخت و مشکل هست و توصیه می شود با روانشناس و درمانگر همزبان مشورت بگیرید  .
  2. مشاور کانادایی از وضعیت کشور شما و مشکلاتی که با آن رو به رو بودید چه می‌داند؟ معلوم است که هیچ اطلاعاتی ندارد اما مشاور ایرانی نسبت به تمامی این موارد آگاه است و کاملاً می‌تواند شما را درک کند زیرا خودش در همان وضعیت زندگی کرده است.
  3. به دلیل این که روانشناس خارجی، از فرهنگ شما و آداب و رسوم شما اطلاعات نیدارد روی همدلی با شما تاثیر منفی می گذارد 

با توجه به تمامی این موارد نتیجه می‌گیریم که بهترین گزینه برای مشاوره، روانشناس ایرانی در این کشور غریب است.

اما سوال مهمی که در این بخش مطرح است: چگونه به روانشناس ایرانی در کشور کانادا دسترسی پیدا کنیم؟

مشاوره گرفتن را می‌توانیم از طریق مراجعه حضوری انجام دهیم، البته پیدا کردن یک روانشناس ایرانی که ساکن کانادا و شهر شما باشد، دشوار است.

پس راه مناسبتر چیست ؟ می‌توانیم از راهی بسیار ساده‌تر، یعنی ارتباط غیر حضوری (انلاین) بهره ببریم.

در سامانه باور، سامانه تخصصی سلامت روان فارسی زبانان سراسر جهان، می‌توانیم از مشاوره آنلاین و غیرحضوری استفاده کنیم.

در ادامه، مراکز مختلفی را برای مشاوره حضوری و یا غیرحضوری به شما معرفی می‌کنیم تا با مقایسه کردن، بهترین روانشناس ایرانی را پیدا کنید.

 

ویژگی ها و فواید مشاوره آنلاین با روانشناس ایرانی در تورنتو

یکی از موثرترین نوع مشاوره به صورت حضوری است، البته در گذشته!

چرا میگوییم گذشته؟ چون امروزه همگی شاهد پیشرفت تکنولوژی و دنیای مجازی هستیم. این پیشرفت تکنولوژی باعث شده بتوانیم با دکتر روانشناس ایرانی در تورنتو بدون دشواری های پیدا کردن آدرس و انتظار طولانی در ترافیک مسیر و مطب و موارد دیگر، ارتباط غیر حضوری (آنلاین) برقرار کنیم. ارتباط آنلاین تصویری دقیقا همان کارایی را دارد، انگار پیش روانشناس هستیم.

بعضی افراد، به دلایل مختلفی مانند خجالت کشیدن، مشکل ارتباط با دکتر روانشناس ایرانی در مونترال یا دیگر شهرهای کانادا دارند و از بازگو کردن مشکلات شخصی خود امتناع می‌کنند. یکی دیگر از مزایای پیشرفت تکنولوژی در همین مورد است، به صورتی که می‌توانیم ارتباط صوتی و تصویری با روانشناس برقرار کنیم. با این روش می‌توانیم مشکلات خود را راحت‌تر به دکتر روانشناس ایرانی در مونترال یا تورنتو و ونکوور کانادا بازگو کنیم.

ناگفته نماند که یک روانشناس همیشه امانت دار رازهای شما خواهد بود و نباید در حضور آن و صحبت کردن راجب مشکلات شخصی خود، خجالتی بکشید یا مشکلی داشته باشید.

روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور
روانشناس ایرانی در کانادا تورنتو مونترال ونکوور

معرفی روانشناس ایرانی در ونکوور، مونترال و تورنتو کانادا

یکی از مشکلاتی که در کانادا با آن رو به رو هستیم، پیدا کردن یک روانشناس ایرانی در تورنتو است. ما گزینه های مختلفی را برای شما قرار میدهیم تا یکی از آن‌ها را با مقایسه کردن، انتخاب کنید.

قبل از انتخاب کردن روانشناس به صورت آنلاین، چند نکته بسیار مهم وجود دارد:

نکته اول: روانشناس ایرانی در کانادا باید مدارک مربوط به نظام پزشکی و روانشناسی را داشته باشد و از بروزترین متدها استفاده کند.

نکته دوم: روانشناس ایرانی در ونکوور باید قابل اطمینان باشد و به تعهدات کاری خود، متعهد باشد.

نکته سوم: به تجربه کاری و سابقه فعالیت آن روانشناس ایرانی در کانادا یا مرکز روانشناسی توجه کنیم. میزان تصیلات، تخصص و حرفه ای بودن در کار روانشناس قابل توجه است.

در ادامه به معرفی مرکز روانشناسی ها خواهیم پرداخت:

 

1.      سامانه باور

سامانه تخصصی سلامت روان فارسی زبانان سراسر جهان

مزایای سامانه باور:

  • مشاوره تخصصی روانشناسی و رواندرمانی برای بزرگسال و کودک و نوجوان و خانواده درمانی
  • امکان ثبت نام با شماره موبایلهای خارج از کشور
  • نمایش تمام زمان‌ها بر طبق زمان محلی شما برای جلوگیری از اشتباه در رزرو
  • امکان پرداخت با مسترکارت، ویزاکارت، رمزارز و کارتهای بانکی ایران
  • امکان دریافت تمام یاداورهای سامانه از طریق ربات تلگرامی
  • ارائه خدمات به صورت آنلاین و مستقیم بدون نیاز به واسطه و پرسنل غیر درمانی
  • امکان ارتباط مداوم با روانشناس ایرانی در تورنتو از طریق پنل پرسش و پاسخ سامانه باور

 

2.      دکتر سارا کلهری

دکتر سارا کلهری
دکتر سارا کلهری

دکتر سارا کلهری از روانشناسان حرفه ای در این زمینه هستند که بیشتر مراجعین آن، بزرگسالان هستند. این روانشناس بر روی اختلالات فردی، شخصیتی و انواع مشکلات متنوع مانند اضطراب و وسواس و افسردگی و غیره، مهارت بالایی دارد. از جمله سوابق این پزشک، تدریس است.

تخصص و مهارت ها:

  • دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران
  • دارای مدرک دکترای روانشناسی سلامت از دانشگاه خوارزمی
  • شرکت در دوره اموزشی روان پویشی از دکتر علیرضا طهماسب
  • شرکت در دوره آموزشی تسهیلگری دکتر موسوی بیمارستان آتیه
  • کارورزی روانشناسی در مرکز مشاوره کاج توسط دکتر محمدخانی
  • شرکت در دوره رفتاردرمانی شناختی از دکتر حمید پور
  • آموزش طرحواره درمانی از انجمن روانشناسی ایران توسط دکتر حمید پور
  • اموزش ترفندها، شناخت و درمان رفتاریه خیانت در روابط زناشویی از مرکز روانشناسی سگال
  • دوره اموزشی شخصیت شناسی از دکتر عدل
  • آموزش مربیگری مهارت های زندگی از دوره های تخصصی کاج و سگال
  • مشاوره قبل از ازدواج توسط دکتر علی بیگی

تجربه و سابقه کاری:

  • سابقه کار در روانشناس کلینیک هیربد از سال ۹۳
  • سابقه کار روانشناسی و مشاوره در بیمارستان روانپزشکی آزادی
  • خالق و مجری پروژه سنجش هوش هیجانی مدیران و سرپرستاران بیمارستان اتیه
  • تدریس در دانشگاه خوارزمی در مقطع کارشناسی ارشد
  • تدریس در باشگاه سلامت روان و جراتمندی در روابط با دختران در بیمارستان آتیه
  • طراحی سوالات امتحانی در مقطع دکترا برای موسسه ماهان

 

3.      دکتر آرش هیربد

دکتر آرش هیربد
دکتر آرش هیربد

رزومه کاری آقای دکتر آرش هیربد، مدیرعامل کلینیک اعصاب و روان هیربد، به شرح زیر است.

تخصص و مهارت ها:

  • دارای مدرک دکترای حرفه ای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
  • دارای مدرک روانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
  • شرکت در دوره آموزشی صد ساعته هکاربرد هیپنوتیزم

تجربه و سابقه کاری:

  • مدیریت کلینیک اعصاب روان هیربد
  • ۴ سال روانشناس بیمارستان اتیه
  • تاسیس دپارتمان اعصاب روان در بوشهر در طول ۱ سال
  • ۲ سال مدیریت درمانگاه شهید رجایی واقع در استان بوشهر، شهرستان اهرم
  • عضو کمیسیون پزشکی نظام وظیفه بوشهر به مدت ۲ سال
  • ۲ سال سابقه کار کردن در مرکزNGO کودکان کار کیانا در کرج

 

ویژگی هایی که روانشناس باید داشته باشد

 

1.      درک کردن شما

از جمله ویژگی هلای یک روانشناس ایرانی در کانادا، درک کردن مشکلات و وضعیتی که شما در آن قرار دارید و احساس هم دردی و هم دلی کردن است. یک مشاور حرفه ای باید تمام تلاش خود را بکار گیرد تا به مراجع نشان دهد آن را درک می‌کند و حس همدلی دارد.

روانشناس باید رابطه ای صمیمانه داشته باشد و کاملا مانند یک دوست رفتار کند تا مراجعه کننده بتواند احساس راحتی کند و مشکلات خود را به راحتی بیان کند.

مشاوران غیر حرفه ای، معمولا تمام تلاش خود را می‌کنند تا مهارت و حرفه ای بودن خود را به اثبات برسانند تا اینکه حس همدلی و درک کردن را به مراجعه کننده انتقال دهند که این کاری اشتباه است.

مشاور برای اینکه حس هم دلی کردن به مراجعه کننده انتقال دهد، باید صبر و حوصله داشته باشد و به خوبی به صحبت های آن گوش دهد. پس از پایان صحبت های مراجعه کننده باید یک جمع بندی کند، سپس نظرات و راهنمایی هایش را ارائه دهد.

 

2.      قضاوت نکردن

روانشناس ایرانی در کانادا باید مراجعه کننده را با تمام مشکلاتی که دارد، مورد پذیرش خود قرار دهد. قضاوت کردن مراجعه کننده، کاری بسیار غیر حرفه ای و غیر اخلاقی است. مراجعه کننده به هیچ وجه دوست ندارد مورد قضاوت قرار بگیرد و راجبش انتقاد شود.

زمانی که یک فردی با مشکلات روحی مختلفی به روانشناس مراجعه میکند، روانشناس نباید احساس بدی را به آن منتقل کند یا آن را مثل یک پدر و مادر نصیحت کند و بگوید که کار اشتباهی کرده یا نه. روانشناس باید ارزش همه انسان ها را در یک راستا ببیند، نه بیشتر و نه کمتر، روانشناس باید نسبت به رنگ، نژاد، دین، تحصیلات و فرهنگ افراد مختلف بی‌تفاوت باشد.

 

3.      رعایت مرزهای ارتباطی و اخلاقی

روانشناس باید تمامی مرزهای اخلاقی و ارتباطی را رعایت کند و بیش از روابطی که برای درمان صورت می‌گیرد قدم برندارد. وقتی فردی به روانشناس مراجعه می‌کند یعنی به آن شخص اعتماد کرده است که حاضر می‌شود رازها و ومشکلات خود را پیش آن بازگو کند. یک روانشناس، طبق تعهدات کاری خود به هیچ عنوان نباید از اعتماد کردن آن شخص، سواستفاده کند.

یک روانشناس ایرانی در کانادا نباید به هیچ عنوان رازهای مراجعه کننده را حتی به فامیل های درجه اول یا خانواده او بگویید، روانشناس باید بهترین رازدار و امانت دار انسان ها باشد.  یک مراجعه کننده باید با خیال راحت بداند که هیچ گاه قرار نیست افکار و احساساتش مورد قضاوت قرار بگیرد و یا به شخص دیگری گفته شود.

 

4.      دانش و رزومه روانشناس

این ویژگی راجب موضوعی است که همه ما می‌دانیم. یکی از مهم ترین ویژگی های یک مشاور، تجربه و قدرت رزومه کاری او است. سابقه کاری و مهارت روانشناس، بخصوص دررابطه با موضوعی که شما به روانشناس احتیاج دارید، بسیار مهم است. مثلا اگر در هنگام مهاجرت، مشکل خانوادگی پیدا کردید و بشدت احساس تنهایی کردید، باید به دنبال روانشناسی باشید که بیشتر، سابقش در زمینه روانشناسی خانواده و روانشناسی اختلالات احساسی فردی قوی است.

 

5.      ارتباط قوی و موثر

آیا روانشناس به ارتباط موثر مسلط است؟ ارتباط موثر به تبادل اطلاعاتی گفته می‌شود که در نهایت، هر دو شخص مذاکره کننده به نتیجه‌ای مطلوب و رضایت بخش دست پیدا می‌کنند.

به این معنا است که روانشناس باید خوش رفتار باشد و در استفاده از کلمات، حرفه ای عمل کند. مشاور حرفه ای، در مقابل مراجعه کننده لبخند بر لب دارد و حتی ممکن است در مواقعی با آن شوخی کند.

موضوع ارتباط موثر بحثی پیچیده و طولانی است، به طوری که ابعاد بسیار زیادی دارد. برای آن کتاب های متنوعی نوشته شده و سمینارهای بسیاری برگزار شده است.

پیشنهاد می‌کنم در رابطه با ارتباط موثر، کتاب اصول و فنون مذاکره از راجر فیشر و ویلیام یوری که یکی از کتاب های منتخب و معروف در این زمینه است را مطالعه کنید.

 

اگر می‌خواهید نسبت به حرفه ای بودن روانشناس مطمئن شوید، می‌توانید به چندین سوال پاسخ دهید:

  • روانشناس چه دیدی نسبت به مسائل شما دارد؟
  • آیا می‌تواند به خوبی شما را درک ‌کند و حس همدلی را انتقال می‌دهد؟
  • آیا برای ارزش های شما، احترام قائل است؟
  • آیا در شنیدن صحبت های شما صبر و حوصله دارد؟
  • آیا با شما مانند یک دوست صمیمی و امانت دار رازتان رفتار می‌کند؟
  • آیا به خوبی از وقت مشاوره استفاده می‌کند و بیهوده زمان نمی‌گذرد؟
  • آیا به اصول و فنون مذاکره مسلط است؟

سوالات بسیار زیادی برای مطرح کردن وجود دارد که در این مقاله نمی‌گنجد. اگر بخواهیم راجب تمام ویژگی های یک روانشناس ایرانی در تورنتو یا دیگر شهرهای بزرگ کانادا صحبت کنیم، باید یک هفته زمان صرف کنیم زیرا بسیار طولانی و تخصصی خواهد بود. ممنون از همراهی شما.

4.7/5 - (4 امتیاز)

آزمون های روانشناختی

آخرین مقالات سایت