کمیسیون پزشکی کلینیک اعصاب و روان هیربد

گاهی در میان مراجعین کلینیک افرادی هستند که تشخیص قطعی بیماری و نوع و روند درمان آنها برای یک یا دو روانپزشک و روان شناس ممکن نیست، به این افراد کیس های حاد روان شناختی گفته می شود.

کلینیک اعصاب و روان هیربد در پایان هر ماه، یکی از این افراد را در نشستی که با حضور تعداد زیادی از روان پزشکان و روان شناسان کلینیک و اساتید بزرگ در زمینه روان شناختی و زمینه های طبی دیگر، بسته به نوع بیماری و شرایط مراجع، به صورت مدعو،به طور جامع و دقیق بررسی میکند.

بیشتر بدانیم: روان پزشکی چیست و روان پزشک و روان شناس چه تفاوتی با هم دارند؟

در مورد فردی که در جلسه کمیسیون پزشکی اردیبهشت ماه بررسی شد موارد اختلال خلقی و اختلال شخصیت مرزی و سیستم تداوم دهنده نقش بیمار در خانواده، مورد بررسی قرار گرفت.

 

در این کمیسیون تشخیص های افتراقی، روش های درمانی دارویی و غیر  دارویی، نقش خانواده، پیش آگهی بیمار و تشخیص بیماری های جسمانی موثر در شرایط روانشناختی بیمار بررسی شد و در آخر پلن درمانی موثر برای بهبود شرایط جسمی و روانشناختی بیمار تنظیم گردید.

در جلسه کمیسیون پزشکی اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ دکتر امیر هوشنگ باقری به عنوان مهمان افتخاری در بررسی و تحلیل این مورد حضوری بسیار آموزشی و موثر داشتند.

دکتر امیر هوشنگ باقری

دکتر امیرهوشنگ باقری دانش آموخته رشته پزشکی و تخصص اعصاب و روان از دانشگاه علوم پزشکی تهران است. ایشان علاوه بر تحصیلات دانشگاهی، تحقیقات گسترده ای در انواع درمان های مکمل و جایگزین داشته و دوره های متعددی را در این زمینه ها گذرانیده و باطبع از آنها برای درمان سود جسته اند. از جمله می توان به کارآموزی سه ساله درطب همونوعانی و استفاده درمانی آن از سال ۱۳۷۹و همچنین سابقه ۳۵ ساله ایشان در طب سوزنی و درمان بیش از ۳۵۰۰ مورد اعتیاد به این روش اشاره کرد. طب سنتی ایرانی و آیورودا سبکهای درمانی دیگریست که دکتر باقری در آنها دارای تبحر است.
وی از نوجوانی به تحقیق و کسب مهارت در علم هیپنوتیزم پرداخته و در سال ۱۳۶۰ موفق به دریافت اولین مدرک هیپنوتیزم خود شد. ایشان همچنین دارای مدرک رسمی در هیپنوتراپی بوده و به درمان بیماران در مطب خصوصی خود و کلینیک های درمانی مشغول هستند. در حال حاضر دکتر باقری، مسئول شاخه هیپنوتراپی کمیته روان درمانی انجمن روانپزشکی و مسئول کمیته درمان، مدرس و عضو هیات مدیره انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی می باشند. ایشان تدریس رسمی هیپنوتیزم را از سال ۱۳۸۰ و با آموزش خود هیپنوتیزم به تیم های باشگاهی آغاز کرده و در سال ۱۳۸۵ به عنوان مدرس انجمن علمی هیپنوتراپی شروع به کار کردند. تدریس هیپنوتیزم و روان درمانی در دانشگاه سنندج از دیگر فعالیت های ایشان در زمینه آموزش است. علاوه بر تدریس مباحث “درمان به وسیله هیپنوتیزم” در دوره هیپنوتراپی مقدماتی و” هیپنوز اریکسونی و هیپنوز محاوره ای” در دوره هیپنوتراپی پیشرفته، کارگاه ها و دوره های آموزشی متنوعی در زمینه های مختلف توسط ایشان برگزار شده است . از جمله می توان به کلاسها و کارگاه های “NLP” ، “زبان بدن” ، “زبان بدن هیپنوتیزمی” ، “ارتباط موثر” مخصوص دانشجویان دندان پزشکی دانشگاه تهران، ” OBE” (تجارب خروج از بدن) ، ” Lucid Dreaming” (هشیاری در رویا) ، ” ultra depth”، “Hypnotic Coma” و ” EFT ” اشاره کرد. ایشان همچنین مدرس رسمی هیپنوتیزم اریکسونی بوده و”نظریه dissociation ” یکی از تئوری های ارائه شده توسط ایشان در درمانهای هیپنوتیزمی است. علاوه بر تحصیلات علمی اشاره شده، دکتر باقری موفقیت های کثیری در زمینه های ورزشی داشته اند. از جمله می توان به سابقه ۳۵ ساله ایشان دررشته تکواندو و کسب دان ۶ ، بیش از ۳۰ سال تمرین مطالعه و آموزش در یوگا و ذن بودیسم و همچنین فعالیت در دیگر رشته های ورزشی نظیر ژیمناستیک، آیکیدو و دوره های نیروی مخصوص اشاره کرد. ایشان همچنین سابقه چندین مقام کشوری و حضور در تیم ملی تکواندو را دارا می باشند. لازم به ذکر است که ایشان سمت روانپزشک تیم ملی تکواندو در مسابقات جهانی پومسه و تیم نوجوانان در مسابقات جهانی را بر عهده داشتند. یکی از مباحث روانپزشکی مورد توجه دکتر باقری “ترک اعتیاد” بوده و ایشان با بیش از ۱۸ سال سابقه درمان و ۱۰ سال تدریس در این زمینه و کار با بیش از ۱۴۰۰۰ بیماراعتیاد، همچنان در این زمینه به فعالیت خود ادامه می دهند.

کتابهای تالیف و ترجمه در زمینه ی روانشناسی ورزش و هیپنوتیزم:
آمادگی ذهنی ده دقیقه ای، ۱۳۹۴
هیپنوتیزم ورزشی، ۱۳۹۵
آشنایی با هیپنوتیزم، ۱۳۹۶
یافته هایی در هیپنونیزم، ۱۳۹۵
اسرار خودهیپنوتیزم فوق عمیق، ۱۳۹۳
تغییر با خانواده، ۱۳۹۶

 

 

لطفا امتیاز دهید

آزمون های روانشناختی

آخرین مقالات سایت