قرص بوسپیرون ۵ برای اضطراب افسردگی | مصرف در بارداری

بوسپیرون (Buspirone) یک داروی ضد اضطراب سروتونرژیک است که بیشتر برای درمان اختلال اضطراب فراگیر تجویز می‌گردد.

این دارو خواب‌آور و آرامبخش نیست و برخلاف اکثر داروهای ضد اضطراب تأثیر فوری نداشته و معمولاً اثرات ضد اضطرابی آن بعد از گذشت حدود ۳ الی ۴ هفته از شروع درمان آغاز می‌گردد.

اثرات ضد اضطرابی بوسپیرون در درمان اختلال اضطراب فراگیر با دیگر داروهای ضد اضطراب مانند :

دیازپام، آلپرازولام، لورازپام و کلرازپات قابل قیاس است.

در ادامه با کلینیک اعصاب و روان هیربد همراه باشید.

نام‌های تجاری:

Canada:

Apo-buspirone

Buspar ®

Buspires

Busab ®

Co Buspirone

Dom- Buspirone

Gen- Buspirone

Lin Buspirone

Mylan – Buspirone

Novo- Buspirone

Nu- Buspirone

PMS- Buspirone

Ratio- Buspirone

Riva – Buspirone

بوسپیرون

بوسپیرون افسردگی

بوسپیرون که با نام تجاری بوسپر نیز شناخته می شود از جمله داروهای ضد اضطراب است که برای درمان اختلالات اضطرابی از جمله اضطراب فراگیر، اضطراب اجتماعی و سایر انواع اضطراب ها به کار می رود.

عملکرد اساسی بوسپیرون به این صورت است که از طریق تاثیر بر مواد طبیعی در مغز و انتقال‌دهنده‌های عصبی، برای درمان اختلال اضطراب به کار می‌ رود.

پس از مصرف بوسپیرون، علایمی از موارد زیر کاهش یافته و به طور کلی علایم اضطراب فروکش خواهد کرد.

  • تپش قلب،
  • گز گز کردن دست ها،
  • خیس شدن کف دست
  • و…

از بوسپیرون علاوه بر درمان رایج در اختلالات اضطرابی، به منظور کاهش علایم افسردگی نیز استفاده می شود.

پژوهش های بالینی موید ان است که در اختلال کمبود میل جنسی نیز بوسپیرون می تواند مفید واقع شود هر چند تجویز و تشخیص نهایی بر عهده ی پزشک است.

بوسپیرون داروی اعصاب

بوسپیرون جزو داروهای موثر بر سیستم اعصاب مرکزی است . و بر اران کردن اعصاب فرد تاثیر می گذارد .

بوسپیرون ضد اضطراب

قرص بوسپیرون (Buspirone) با نام تجاری Buspar یکی از انواع دارو‌های ضد اضطراب است و برای درمان اختلال اضطراب فراگیر کاربرد دارد.

بوسپیرون متعلق به دسته ای از داروها به نام داروهای ضد اضطراب است.

این دارو برای درمان علائم اختلالات اضطرابی یا اختلالات خویشتن (disorders themselves) در کوتاه مدت کاربرد دارد.

بوسپیرون به واسطه ایجاد تغییرات در برخی از مواد طبیعی خاص در مغز، به درمان اضطراب کمک می کند.

بوسپیرون در دسته داروهای ضد افسردگی قرار ندارد، اما بر اساس برخی از تحقیقات قدیمی این دارو می تواند به تقویت عملکرد داروهای ضد افسردگی کمک کند.

این دارو هیچ ارتباطی با سایر داروهای ضد اضطراب مانند باربیتورات ها (barbiturates) و بنزودیازپین ها (benzodiazepines) ندارد.

بیشتر بدانیم
درمان اختلالات اضطرابی با روان درمانی

 

ایا بوسپیرون اعتیاد اور است

احتمال اعتیاد آور بودن آن بسیار کم است و مصرف آن ایجاد عادت نمی‌کند، ولی بهتر است که دارو از دسترس تمام افراد، خصوصا افرادی که سابقه سوء مصرف مواد مخدر یا الکل دارند، دور نگه داری شود.

آیا بوسپیرون باعث چاقی میشود

ایا بوسپیرون چاق کننده است

Wellbutrin XL و Wellbutrin SR فرمول های متفاوتی از داروی ضد افسردگی بوپروپیون هستند. هر دو Wellbutrin XL و Wellbutrin SR ممکن است باعث افزایش یا کاهش وزن شوند، اما کاهش وزن شایع تر است. همه افرادی که از این داروها استفاده می کنند، تغییر وزن را تجربه نمی کنند.

اثرات بوسپیرون

بوسپیرون هم‌چنین برخلاف سایر داروهای ضد اضطراب، فاقد اثرات ضدتشنج یا شل‌کننده عضلانی است، عملکرد سایکوموتور را مختل نمی‌کند و وابستگی فیزیکی ایجاد نمی‌نماید. بنابراین یک مزیت بوسپیرون در مقایسه با بنزودیازپین‌ها این است که خواب‌آلودگی و اختلال تمرکز ایجاد نمی‌کند. بوسپیرون برخلاف سایر داروهای ضداضطراب برای درمان فوری اضطراب به کار برده نمی‌شود، زیرا اثرات ضداضطراب آن ممکن است پس از گذشت دو هفته از شروع درمان آغاز گردد.

اعتیاد بوسپیرون

چکیده: زمينه و هدف: مطالعات متعدد حاکي از دخالت اعصاب سروتونرژيک در بروز تحمل و وابستگي به مورفين مي باشند. هدف از اين تحقيق بررسي تاثير داروي بوسپيرون، بعنوان اگونيست نسبي گيرنده 5-HT1A، بر روي شدت علايم سندرم ترک مورفين در موش ها بود.روش ها: آزمايشات بر روي موشهاي سفيد سوري نر با محدوده وزني 25 الي 30 گرم انجام پذيرفت. براي ايجاد وابستگي از تزريقات 9 روزه داروي مورفين در دوزهاي 5 ميلي گرم (روز اول)، 10 ميلي گرم (روز 2 تا 3)، 15 ميلي گرم (روز 4 تا 5)، 20 ميلي گرم (روز 6 تا 7) و 25 ميلي گرم (روز 8 تا 9) به ازاي هر کيلوگرم وزن به شکل زير جلدي استفاده شد و روز نهم بعد از تزريق نالوکسان با دوز 5 ميلي گرم به ازاي هر کيلوگرم وزن و به روش داخل صفاقي، علايم سندرم محروميت که شامل رفتارهاي سيخ شدن دم و پرش بودند به مدت 40 دقيقه ثبت شدند. در گروه هاي تحت درمان با بوسپيرون به همراه تزريق روزانه مورفين، داروي بوسپيرون در سه دوز 5؛ 7.5 و 10 ميلي گرم به ازاي هر کيلوگرم وزن به روش داخل صفاقي تزريق شد.يافته ها: نتايج مطالعه ما نشان داد که در موشهاي وابسته به مورفين پس از القاي سندرم ترک توسط نالوکسان علايم شديدي (P<0.001) چون سيخ شدن دم و پرش (در مقايسه با گروه کنترل) ديده مي شود. در موشهاي تحت درمان با بوسپيرون (دوزهاي 5 و 7.5 و 10 ميلي گرم) و مورفين، سيخ شدن دم و پرش به طور چشمگيري (P<0.001) در مقايسه با گروه کنترل کاهش يافت. تزريق بوسپيرون 7.5 ,5) و 10 ميلي گرم) به تنهايي تاثير معني داري بر شدت رفتارهاي سندرم ترک نداشت.نتيجه گيري: نتايج نشان مي دهد که داروي بوسپيرون بطور قابل توجهي مي تواند شدت علايم ترک را در موشهاي وابسته به مورفين کاهش دهد.

تاثیر بوسپیرون بر اضطراب

بوسپیرون برای اضطراب

دارو بوسپیرون برای درمان علائم اضطراب مانند ترس، تنش، سرگیجه و تپش قلب استفاده می‌شود.

بیشتر بدانیم
علائم و تشخیص اختلال اضطراب اجتماعی (SAD)

بوسپیرون به انگلیسی

Buspirone

آیا بوسپیرون خواب آور است

مصرف بوسپیرون ممکن است منجر به عوارضی مانند سرگیجه، خواب‌آلودگی، سردرد، تهوع، نگرانی، بی‌قراری، تاری دید، خستگی و مشکلات خواب شود .

آمپول بوسپیرون

آمپول بوسپیرون وجود ندارد .

بوسپیرون برای چیست

این دارو برای درمان اضطراب استفاده می‌شود و به شما کمک می‌کند تا بتوانید به روشنی فکر کنید و آرام و راحت باشید و کمتر احساس نگرانی کنید. همچنین ممکن است این دارو به کاهش خجالتی بودن یا زودرنج بودن نیز کمک کند و عوارض این بیماری‌ها مانند مشکلات خواب، عرق کردن و تپش قلب را کنترل کند.

بیشتر بدانیم
آزمون روانشناختی کیفیت خواب

بوسپیرون برای کودکان

هدف: بررسی اثربخشی و عوارض جانبی بوسپیرون در مقایسه با متیل‌فنیدیت در کنترل نشانه‌های کودکان مبتلا به اختلال بیش‌فعالی کم‌‌توجهی (ADHD)

روش: 32 کودک 12- 6 ساله مبتلا به ADHD مورد بررسی قرار گرفتند. برای گردآوری داده‌ها مقیاس ارزیابی ADHD (ADHD-RS) فرم پدر و مادر و آموزگار برای هر دو گروه به‌کار برده شد. عوارض دارویی بر پایه فهرست عوارض جانبی این دو دارو بررسی شد. دوز دارو برای بیماران در گروه بوسپیرون mg/kg/day 5/0 و در گروه متیل فنیدیت mg/kg/day 1- 3/0 بود. داده‌ها به‌کمک آزمون‌های آماری t جفت‌شده، تحلیل واریانس یک‌راهه با اندازه‌گیر‌ی‌های مکرر، آزمون t مستقل و آزمون خی‌دو تحلیل شدند. 

یافته‌ها: در پایان شش هفته، هر دو گروه نسبت به پیش از آغاز بررسی، در نمره کلی ADHD-RS و زیرمقیاس‌های بی‌توجهی، بیش‌فعالی و تکانش‌گری کاهش معنی‌دار (001/0=pنشان دادند، ولی مقایسه دوگروه در نمره کلی ADHD-RS پدر و مادر (77/0=p) و آموزگار (23/0=pتفاوتی نشان نداد. دو گروه در زیرمقیاس بی‌توجهی تفاوت داشتند، به‌طوری که متیل فنیدیت بر بوسپیرون برتری داشت. عوارض جانبی بوسپیرون کمتر از متیل‌فنیدیت بود. 

نتیجه‌گیری: بوسپیرون نیمرخ عوارض جانبی مطلوبی دارد و باعث بهبود محسوس در علایم ADHD می‌شود. این یافته‌های اولیه در مورد اثربخشی بوسپیرون در کودکان مبتلا به ADHD به بررسی‌های بیشتری نیاز دارد.  

بوسپیرون بدون نسخه

بوسپیرون فقط با نسخه پزشک قابل دریافت است .

بوسپیرون برای خواب

بوسپیرون جزو داروهای خواب آور و آرامبخش می باشد  .

بوسپیرون برای معده

ﺑﻮﺳﭙﻴﺮﻭﻥ ﻳﮏ ﺁﮔﻮﻧﻴﺴﺖ ﻏﻴﺮ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﻲ ﮔﻴﺮﻧﺪﻩ 5HT1A ﺳﺮﻭﺗﻮﻧﻴﻦ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﻮﻧﻴﺴﻴﺘﻪ ﻣﻌﺪﻩ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﮐﻮﻣﭙﻠﻴﺎﻧﺲ ﺁﻥ ﻣﻲ. ﺷﻮﺩ .

بوسپیرون تداخل دارویی

بوسپیرون با چه داروهایی تداخل دارد

این دارو می تواند با برخی از داروهایی که در حال مصرف کردن هستید تداخل ایجاد کرده و باعث بروز عوارض جانبی ناخواسته شود. ممکن است با تغییر ساعات مصرف برخی از این داروها ، بتوان از برخی از این تداخلات جلوگیری کرد. برای این منظور با پزشک خود مشورت کنید و در زمان تجویز بوسپیرون ، تمام داروهایی که در حال مصرف کردن هستید را به پزشک گزارش دهید.

برخی از داروهایی که با بوسپیرون تداخل دارند عبارتند از :
تمام داروهای خواب آور و یا هر دارویی که یکی از عوارض جانبی آن خواب آلودگی باشد
داروهای ضد تشنج
داروهای مسکن
داروهای آنتی هیستامین
داروهای ضد افسردگی
MAOI ها
مهار کننده های بازجذب سروتونین انتخابی (SSRIs)
شل کننده های عضلانی
داروهای قلبی و عروقی
داروهای کنترل فشار خون
نفازودون ، ترازودون ، وارفارین ، آسپرین ، پلاویکس ، امپرازول ، دیکلوفناک ، فنی توئین
کاربامازپین ، سیتالوپرام ، دیازپام ، تریازولام ، سیکلوبنزاپرین
آنتی تاکرانازول ، کتوکونازول ، اریترومایسین ، ریفامپین ، آزیترومایسین ، داکسی سایکلین ، سفیکسیم ، مترونیدازول
پردنیزون ، سایمتیدین ، دیلتیازم ، کاپتوپریل ، آتنولول ، هالوپریدول

بوسپیرون بارداری

تاثیر بوسپیرون بر بارداری

مصرف بوسپیرون در رده B بارداری  قرار دارد ولی در دوران بارداری ممکن است برای سلامت جنین و مادر مضر باشد . توصیه می شود در دوره مصرف این دارو از روش های پیشگیری از بارداری مطمئن مانند کاندوم استفاده کنید و در صورتی که متوجه بارداری ناخواسته خود شدید ، با پزشک تماس بگیرید و به طور خودسرانه مصرف دارو را قطع نکنید.

بیشتر بدانیم
مدیریت حملات هراس در دوران بارداری

معلوم نیست که آیا بوسپیرون از طریق شیرمادر به بدن نوزاد منتقل می شود و می تواند برای سلامت نوزاد مضر باشد یا خیر . در دوران شیردهی نباید به صورت خودسرانه  بوسپیرون مصرف کنید و اگر مجبور به مصرف این دارو هستید ، توصیه می شود طبق نظر پزشک خود رفتار کنید.

بوسپیرون برای کودک

داروی بوسپیرون  برای کنترل نشانه‌های کودکان مبتلا به اختلال بیش‌فعالی کم‌‌توجهی (ADHD) تجویز می شود . 

قرص بوسپیرون پنج

بوسپیرون (Buspiron) از داروهای ضداضطراب است که برای درمان علائم اضطراب، مثل ترس، تنش، تحریک‌پذیری و کج‌خلقی، سرگیجه، ضربان قلب نامنظم و سایر علائم جسمانی، استفاده می‌شود. سرگیجه و تهوع از عوارض این دارو است.

تاثیر بوسپیرون

بوسپیرون به درمان علایم اضطراب مانند ترس، تنش، تحریک پذیری، سر گیجه، تپش قلب و سایر علائم فیزیکی کمک می کند

ترکیب بوسپیرون و سرترالین

مقاله زیر را مطالعه کنید

https://fa.irct.ir/trial/31879

ترکیبات بوسپیرون

داروی بوسپیرون ممکن است شامل ترکیبات غیر فعالی باشد که موجب بروز حساسیت یا مشکلات دیگر بشود.

تاثیر بوسپیرون بر کبد

-اگر مشکل کبدی یا کلیوی دارید برای اینکه دارو آسیبی به شما نزدن در این مورد به پزشک خود اطلاع دهید تا تنظیم دوز انجام شود.

گروه دارویی-درمانی:

ﺿﺪ اﺿﻄﺮاب، ﻣﻮارد ﻣﺘﻔﺮﻗﻪ

اشکال دارویی:

ﻗﺮص، ﺧﻮراﻛﻲ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻫﻴﺪروﻛﻠﺮاﻳﺪ: ۵mg، ۷٫۵mg، ۱۰ mg، ۱۰mg، ۳۰mg

مکانیسم عمل:

ﻣﻜﺎﻧﻴﺴﻢ ﻋﻤﻞ Buspirone ﻣﻌﻠﻮم ﻧﻴﺴﺖ. Buspirone ﺗﻤﺎﻳﻞ زﻳﺎدی ﺑﺮای رﺳﭙﺘﻮرﻫﺎی ۵-HT2 ‌‌دارد.

اﻳﻦ دارو ﺗـﺄﺛﻴﺮی روی رﺳـﭙﺘﻮرﻫﺎی benzodiaze pine – GABA -GABA ﻧـﺪارد. ﺑﻮﺳﭙﻴﺮون ﺗﻤﺎﻳﻞ ﻣﺘﻮﺳﻄﻲ ﺑﺮای اﺗﺼﺎل ﺑﻪ رﺳﭙﺘﻮرﻫﺎی D2 دارد.

 

موارد مصرف بوسپیرون ۵:

داروی بوسپار یا ونسپار، که با نام عمومی بوسپیرون نیز شناخته می‌شود، یک داروی ضد اضطراب است که با تاثیر بر روی مواد شیمیایی مغز، آن‌ها را در افرادی که دچار اضطراب هستند و تعادل این مواد شیمیایی در مغز آن ها به هم خورده، متعادل می‌کند.

این دارو برای درمان علائم اضطراب، مثل ترس، تنش، تحریک پذیری و کج خلقی، سرگیجه، ضربان قلب نامنظم و سایر علائم جسمانی، استفاده می‌شود.

بوسپار، داروی درمان بیماری‌های روانشناختی (داروهای ضد روان‌پریشی) نیست و نباید به جای داروهایی که پزشک برای درمان بیماری‌های روانشناختی تجویز می‌کند، به کار رود.

بوسپیرون ممکن است در موارد دیگری نیز استفاده گردد.

اختلالات اضطرابی :
10 تا 15 میلی گرم روزانه خوراکی به صورت منقسم هر 8 تا 12 ساعت ، که ممکن است هر 2 تا 3 روز 5 میلی گرم روزانه اضافه شود تا به 15 تا 30 میلی گرم روزانه خوراکی و منقسم هر 8 تا 12 ساعت برسد .

حداکثر دوز نباید از 60 میلی گرم روزانه تجاوز نماید .
ترک سیگار ( عدم تأیید توسطFDA) :
30 تا 60 میلی گرم روزانه خوراکی برای 9 تا 13 هفته ، 2 تا 3 هفته قبل از تاریخ ترک آغاز شود .

 

بوسپیرون عوارض جانبی :

منگی، تهوع، سردرد، عصبانیت، سبکی سر، تهییج، پارستزی، اختلالات خواب، دردسینه، وزوزگوش، درد گلو و احتقان بینی، تاکیکاردی، تپش قلب، خواب آلودگی، کونفوزیون، تشنج، خشکی دهان، خستگی، تعریق و بیقراری، اثرات سداتیو و وابستگی به آن کمتر از بنزودیازپینهاست.

بیشتر بدانیم
اختلالات ریتم شبانه روزی خواب

بوسپیرون در بارداری

گروه B ( در این گروه از داروها، مطالعات بر روی حیوانات باردار نشانگر این بود که دارو خطری بر روی جنین ندارد، اما مطالعات کافی روی زنان باردار برای میزان خطر روی جنین در سه ماهه اول بارداری انجام نشده است.)

موارد منع مصرف:

ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻣﻔﺮط ﺑﻪ ﺑﻮﺳﭙﻴﺮون و ﻫﺮ ﻳﻚ از اﺟﺰای ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﻴﻮن

در صورت حساسیت مفرط به دارو منع مصرف دارد. کارایی و بی خطر بودن آن در کودکان و افراد زیر ۸۱ سال ثابت نشده است.

ﺗﺪاﺧﻼت داروﻳﻲ :

SSRIs, ،Hydroxyzine, CNS Depressants, MAO Inhibitors, Macrolide Antibiotics Calcium channel ،(Antide depressants (Serotonin Reuptake Inhibitors / Antagonists Sibutramin, Yohimbine ،Blockers

ﺗﺪاﺧﻼت اﺗﺎﻧﻮل/ ﻣﻮادﻏﺬاﻳﻲ/ ﮔﻴﺎﻫﺎن :

اﺗﺎﻧﻮل: ﺑﺎ ﻣﺼﺮف اﺗﺎﻧﻮل اﻣﻜﺎن اﻓﺰاﻳﺶ دﭘﺮﺳﻴﻮن CNS وﺟﻮد دارد.

ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ: ﻏﺬا ﻣﻤﻜﻦ اﺳﺖ ﺟﺬب Buspirone را ﻛﺎﻫﺶ دﻫﺪ و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﻣﻤﻜﻦ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﻴﺴﻢ اوﻟﻴﻪ ﻛﺒﺪی را ﻛﺎﻫﺶ دﻫﺪ، از اﻳﻦ ﻃﺮﻳﻖ ﻓﺮاﻫﻤﻲ زﻳﺴﺘﻲ Buspiorne اﻓﺰاﻳﺶ ﻣﻲﻳﺎﺑـﺪ.

آب ﮔﺮﻳـﭗ ﻓﺮوت ﻣﻤﻜﻦ اﺳﺖ ﻏﻠﻈﺖ Buspirone را اﻓﺰاﻳﺶ دﻫﺪ.
ﮔﻴﺎﻫﺎن: St John’s wort، valerian، kavakava

رﻳﺴﻚ ﻓﺎﻛﺘﻮر ﺑﺎرداری: B

ﺷﻴﺮدﻫﻲ :

ورود ﺑﻪ داﺧﻞ ﺷﻴﺮ ﻣﺎدر ﻣﻌﻠﻮم ﻧﻴﺴﺖ/ ﺗﻮﺻﻴﻪ ﻧﺸﺪه اﺳﺖ.
بوسپیرون

توجهات پزشکی-پرستاری / آموزش به بیمار – خانواده:

۱- بیمارانی که قبلاً با بنزودیازپین ها تحت درمان بوده اند، ممکن است پاسخ بالینی خوبی به این دارو ندهند.
۲- اگرچه به نظر نمی‌رسد بوسپیرون سبب وابستگی جسمی یا روانشناختی شود، ولی این احتمال وجود دارد که بیمار برای تجربهاین اثرات به سوء مصرف دارو دست بزند.
۳- بوسپیرون سندرم قطع مصرف ناشی از بنزودیازپین ها یا سایر داروهای خواب‌‌آور و تسکین‌بخش را مسدود نمی‌کند. از این رو، مصرف این داروها پیش از جایگزینی با بوسپیرون به تدریج قطع شود.
۴- وضعیت عملکرد کبد و کلیه بیمار پیگیری شود؛ اختلال کار کلیه و کبد متابولیسم و دفع دارو را مختل کرده و ممکن است به تجمع سمی دارو منجر شود. کاهش مقدار مصرف ممکن است ضروری باشد.
۵- بوسپیرون به صورت تحقیقاتی در درمان افسردگی غیرملانکولیک و سندرم پارکینسون استفاده شده است.
۶- بعلت احتمال بروز اختلال شناختی توصیه می‌شود بیماران از فعالیتهایی که هوشیاری کامل نیاز دارند خودداری نمایند.
۷- سندرم پای بیقرار در برخی بیماران گزارش شده است که می‌تواند در ارتباط با اثرات آنتاگونیستی دوپامینی بوسپیرون باشد. بیمار از جهت علائم دیستونی، بی قراری و سودوپارکینسونیسم بررسی شود.
۸- در بیماران با نارسایی کلیه و کبد با احتیاط مصرف شود.
۹- در مصرف همزمان با MAOI‌ها ممکن است افزایش فشار خون رخ دهد، مصرف همزمان توصیه نمی‌شود.
۱۰- ایمنی و کارآیی دارو در کودکان زیر ۶ سال شناسایی نشده است. مطالعات در مورد مصرف طولانی دارو در کودکان در دسترس نیست.
۱۱- بوسپیرون تحمل متقاطع با بنزودیازپین‌ها ندارد.

فارماکودینامیک / کینتیک:

  • ﺟﺬب: ﺳﺮﻳﻊ
  • ﺗﻮزﻳﻊ: ۳/۵ :Vd ﻟﻴﺘﺮ ﺑﺮﻛﻴﻠﻮﮔﺮم
  • ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ ﺑﺎﻧﺪﻳﻨﮓ: ۸۶ ﺗﺎ ۹۵ درﺻﺪ
  • ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﻴﺴﻢ: اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن ﻛﺒﺪی
  • ﻓﺮاﻫﻤﻲ زﻳﺴﺘﻲ: ﺣﺪود ۴ درﺻﺪ
  • ﻧﻴﻤﻪ ﻋﻤﺮ ﺣﺬف: ۲ ﺗﺎ ۳ ﺳﺎﻋﺖ
  • زﻣﺎن ﭘﻴﻚ ﺳﺮﻣﻲ: ۴۰ ﺗﺎ ۹۰ دﻗﻴﻘﻪ
  • دﻓﻊ: ادراری، ﻣﺪﻓﻮع

منبع:

مجموعه دارویی داروهای اعصاب و روان – دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران

کتاب فارماکوپه بیماری‌های اعصاب و روان 

بوسپیرونتوجه : اطلاعات موجود در این پایگاه ‌داده، فقط جهت اهداف آموزشی و اطلاعات عمومی برای شما تأمین شده است و برای توصیه پزشکی، تشخیص و درمان نباید در نظر گرفته ‌شود. قبل از مصرف هر گونه دارو، تغییر رژیم غذایی و یا شروع هر دوره درمانی، حتماً با پزشک خود مشورت نمایید. هیچ گاه توصیه‌ای که توسط پزشک به شما داده می‌شود را نادیده نگیرید چرا که پزشک بر اساس قضاوت پزشکی خود برای بهبود شما ممکن است فارغ از اطلاعات بالا به شما درمان مناسب را تجویز کند.

 

4.3/5 - (3 امتیاز)

آزمون های روانشناختی

آخرین مقالات سایت

چرا باور داشته باشیم ؟

پایش و سنجش آنلاین نتایج درمان

نوبت دهی آنلاین

آزمون های آنلاین روانشناختی معتبر

امکان مشاوره آنلاین از طریق وب

ارتباط با درمانگران عضو باور

نسخه دارویی آنلاین و یادآور پیامکی

آزمون مهارت های زندگی

مهارت های زندگی به مجموعه ای از توانایی های گفته می شود که زمینه سازگاری رفتار مثبت و مفید را فراهم می آورد و این توانایی، فرد را قادر می سازد که ضمن پذیرش مسئولیت های اجتماعی خود، بدون لطمه زدن به خود و دیگران بتواند به شکل مؤثری با خواست، انتظارات و مشکلات روزانه در روابط بین فردی روبرو گردد.

این آزمون ۱۰ مولفه ارتباطات انسانی، روابط بین فردی، مهارت تصمیم گیری، مدیریت و تنظیم هیجانات، مهارت در حل مسئله، مهارت کار گروهی، خودآگاهی، هدفمندی، تفکر خلاق و انتقادی را ارزیابی می کند.